Om oss

 

Marianne är från Falun och Håkan är från Alnö, Sundsvall. Vi har båda känt av andevärlden redan i barndomen.Tunga erfarenheter under livet har lett oss till andligt sökande genom kurser, både i Sverige och utomlands, kontakt med medium mm. Detta har för oss båda inneburit en djupgående inre resa och vi har fått kontakt med den inneboende kraft som finns i oss alla.

Våra vägar korsades våren 2013 då vi båda gick kurs hos Eleonor Marklund (tid Magnusson), Eternia School of Light, för att lära oss arbeta med ljusenergier från Atlantiseran. Vi fortsatte därefter på Eleonor Marklunds två-åriga utbildning till medium enligt den nya tidens mediumskap och blev sommaren 2015 certifierade som multidimensionella medium. 

Vi har tvillingsjälsenergier och är varandras motsatser i så gott som allt. Att utveckla vår relation från konfrontation på grund av våra olikheter, till förståelse och läkande har varit vår allra största utmaning. Men, den har också inneburit ett helande och ett inre växande som vi båda är oerhört tacksamma för. 

 

Vi har båda en stark önskan att hjälpa och vägleda andra som vill börja eller fortsätta sin inre resa mot den inneboende kraft som vi alla bär på.

 

Som multidimensionella medium kommunicerar vi med själar, änglar, uppstigna mästare och allehanda ljusväsen, naturväsen, djur mm. Vi utför olika energiarbeten som husrening, healing, sorgeläkning mm, håller föredrag och kurser efter önskemål. Allt arbete utförs utifrån varje persons högsta bästa.

 

Vi arbetar i Dalarna, Västernorrland och på distans.

 

Utbildningar vid Eternia Shool of light: Atlantean Lightworker Practitioner 2013. Multidimensionellt medium, den nya tidens mediumskap 2013-2015.

 

/marianne-2.jpg /hakan.jpg